Privatleasing
Privatleasing
Tjänstebil, helt privat

En ny bil utan kontantinsats, låneskuld eller bytesbil, till en fast månadskostnad utan överraskande avgifter. Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort och liknande faktorer

Volvo
Care by Volvo

Ett nytt sätt att ha bil.
Care by Volvo är ett nytt och bekymmersfritt bilägande du skaffar dig direkt här på webben. I Care by Volvo ingår allt du behöver för ett enkelt bilägande.

Privatleasing
Volvo
Privatleasing
Renault
Privatleasning
Dacia
Privatleasing med snabb leverans
Se alla bilarna

Här hittar du våra akutella privatleasingerbjudanden och priser.

Privatleasing

Vanliga frågor

När du privatleasar hyr du din bil istället för att äga den. Du väljer modell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad där hyra för bilen, försäkring och service ingår. Det enda som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort och liknande faktorer. Tillkommer gör fordonsskatt (0 kr om du väljer miljöbil) samt det drivmedel du tankar. Vanligast är att privatleasing tecknas med en avtalstid om 3 år.

I månadsavgiften ingår finansiering, försäkring och serviceavtal.

Ja, du kan välja till utrustning, till exempel dragkrok. Ditt tillval ger en högre månadsavgift och självklart skall tillbehöret sitta kvar på bilen när du lämna tillbaka den. Du får inte själv installera någon fast utrustning i eller på bilen.

Trafikverkets avgifter och kostnaden för bränslet du använder tillkommer. När du hämtar bilen betalar du skylt- och registreringsavgift. Varje år betalar du fordonsskatt, men om du väljer en miljöbilsklassad bil så slipper du fordonsskatten.

Bilen skall ha service enligt de intervall som anges i instruktionsboken. Originalservice ingår i månadsavgiften och du bokar in dig hos någon av våra serviceanläggningar i Lilla Edet, Stenungsund eller Älvängen. Det är viktigt att du utför service enligt de tid- och milintervall som gäller för din bilmodell.

Om bilen behöver repareras kan det antingen vara ett garantiärende och då betalar du ingenting, eller så är det en reparation orsakad av slitage och den får du betala (men är detta är ganska ovanligt). Har du skadat bilen, eller är vållande i en olycka, så gäller att du betalar självrisken på din personvagnsgaranti. Är motparten vållande betalar motpartens försäkringsbolag.

Nej. Rökning är inte tillåten i våra privatleasade bilar.

Nej, kontraktet gäller för den tid som angivits. Du kan föra över leasingen till en annan privatperson, som då måste klara den kreditkontroll vi gör.

När leasingtiden gått ut (oftast efter 36 månader) skall du lämna tillbaka bilen till oss. Bilen skall då vara i ett skick som motsvarar bilens ålder med normalt slitage. Därför är det viktigt att du sköter om din bil och är aktsam om den. Skador utöver normalt slitage får du betala för. Vi kommer att göra en utförlig besiktning av bilen för att avgöra skicket på bilen. Har du kört fler mil än avtalat tillkommer en kostnad för det. Har du kört färre mil får du ingen ersättning. Du måste också ha med en korrekt ifylld servicebok samt alla nycklar och delar som tillhör bilen.

Skötselguide

SÅ TAR DU HAND OM BILEN OCH FÖRBEREDER DEN FÖR ÅTERLÄMNING

Frågor om privatleasing

Kontakta oss

Anläggning
Säljare
Lilla Edet

Christoffer Engelbrektsson

Säljare
Stenungsund - Doteröd

William Molina

Begagnatansvarig Säljare
Stenungsund

Karl-Gustav Nilsson

Säljare
Lilla Edet

Christian Hurtig

Säljare
Stenungsund

Peter Näsström

Försäljningschef
Lilla Edet - Stenungsund

Karl-Magnus Olsson

Säljare
Lilla Edet

Alexander Tagge

Säljare
Stenungsund

Sebastian Magnusson

Platschef
Lilla Edet - Stenungsund

Glenn Engelbrektson

Säljare
Lilla Edet

Ingela Andersson

Säljare
Stenungsund

Daniel Olsson

Säljare
Stenungsund

Martin Holm