Stendahls Open
VOLVO MIXED GOLF CHALLENGE 2024

Volvo Mixed Golf Challenge är en av Sveriges populäraste golftävlingar. En partävling där du spelar med vem du vill och klubbkval över hela landet med möjlighet att gå vidare till regionfinal. Därefter väntar Sverigefinal på Vallda G&CC 4–7 september. En golfhelg som bjuder på det mesta för att du och din spelpartner ska få känna er som professionella spelare. Vi är glada att kunna bjuda in dig ihop med spelpartner till våra klubbkval och ser fram emot er anmälan.


Stendahls Open deltävlingar

I år spelas Stendahls Open i samarbete med Volvo Mixed Golf Challenge som en partävling med fri sammansättning av tävlande par. För mer detaljerad information om varje deltävling hittar du länkar till anmälan längre ner på sidan.

Spelform: Greensome, slaggolf.

 

Två handicapklasser

Alla 50 klubbkval avgörs runt om i Sverige från maj-juli. Vinnande par i respektive hcp-klass går vidare till en av 5 regionfinaler under augusti med en avslutande Sverigefinalen den 8-9 september på Ullna Golf & Country Club.

Anmälan görs via MinGolf.se på klubbens upplagda tävlingar.

 

Regionsfinal
Albatross GK 20 Augusti

Klubbkvalen spelas över hela landet under vår och försommar år, de flesta i två hcp-klasser. Två par från varje kval går vidare till en av fem regionfinaler. Där vinner de två främsta paren i respektive hcp-klass en plats i Sverigefinalen. För Stendahls Bils tävlingar är det regionsfinal på Albatross GK den 20 Augusti.

 

Sverigefinal
Vallda Golf & Country Club den 5–7 september

I september är det dags för Sverigefinalen. De som kvalificerat sig dit bjuds på en golfhelg med extra allt. Spännande spel på en noga utvald bana, exklusivt boende, god mat, unika kläder och mycket mer.

Stendahls Open
ALE GK - 25 Maj

Här kan ni anmäla er till deltävlingen på Ale GK och läsa mer om banan.

Stendahls Open
Stenungsunds GK - 1 Juni

Här kan ni anmäla er till deltävlingen på Stenungsund GK och läsa mer om banan.

Läs mer

Stendahls Open
TJÖRNS GK - 14 JUNI

Här kan ni anmäla er till deltävlingen på Tjörns GK och läsa mer om banan.

Årets prisbord att tävla om

Klubbkval, regionfinaler och Sverigefinalen bjuder alla på välfyllda prisbord som vi tar fram tillsammans med våra samarbetspartners.

• Orrefors Carat 2-Pack ljuslyktor • Harman Kardon Luna – Bluetooth högtalare • Titleist Duffel Bag • Titleist ProV1 • Titleist Winter Cart • Husqvarna vattenflaska • Titleist Shoebag • Titleist Players Terry

Hålpriser
• Garmin Approach S42 • Strawberry Värdecheck 1 000 kr Hotellövernattning