Välkommen in i
Butiken

Vi har butiker i anslutning till våra verkstäder i Lilla Edet, Steungsund och Älvängen. Här finns allt från bilbarnstolar till tillbehör för ett skönare liv med bilen.

I våra butiker har vi ett brett sortiment av de vardagliga produkterna men ett ännu bredare sortiment tack vara våra samarbetspartners. Nedan ser ni ett urval av de kategorier vi arbetar med.

FÖR DITT BARN OCH BIL
BILBARNSTOLAR

Komplett sortiment av bilbarnstolar För barn mellan 0–10 år. Hos oss hittar du marknadens säkraste bilbarnstolar och babyskydd. Vi säljer endast marknadsledande tillverkare som uppfyller de strängaste kraven på säkerhet. Behöver du hjälp att välja rätt bilbarnstol eller babyskydd? Kom in till oss, vi hjälper dig även med monteringen om du så önskar!

Säkerhet
PACKA OCH LASTA

Vi har takboxar, takräcken, lastrumsmattor, skyddsnät, lasthållare, cykelhållare, dragkrokar, hållare för sportutrustning, hudburar och mycket mer för att göra resan enklare och säkrare. Vi har originaltillbehör från Volvo, Renault och Dacia samt ett brett sortiment från andra tillverkare.
Vi hjälper dig även med monteringen.

Bara det bästa för din bil
Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar är enkla att montera, säkerställer kvalitet och gör din bil precis lika säker som när den en gång rullade ut från fabriken. Volvo Originaldelar som du har köpt och monterat hos en auktoriserad Volvohandlare kommer alltid med livslång personlig garanti så länge du äger bilen. Garantin omfattar inte slitagedelar eller förbrukningsprodukter.

Allt du behöver
Till bilen och lite till

Oavsett vad det är du behöver till din bil så hjälper vi dig hitta rätt. Vi har ett brett sortiment av vätskor och medel som du kan behöva till din bil så som motorolja, Adblue, spolarvätska, bilvårdsprodukter mm. Men vi har även de andra produkterna som då och då kan behöva bytas ut för att håll bilen säker och i gott skick. Därför har vi såklart vindrutetorkare, bilbatterier, luftfilter och mycket mer.

Ge bort ett
Presentkort

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt present eller gåva till en som fyller år, tar studenten eller bara behöver lite uppskattning. Vi erbjuder presentkort som mottagaren kan använda i våra butiker och verkstäder i Lilla Edet, Älvängen och Stenungsund. Du väljer fritt det belopp som du vill ladda presentkortet med och det är giltigt i ett år från att det utfärdas.