Laddhybrider

Modeller

TWIN ENGINE
Volvos utbud av laddhybrider

Nu kan du välja laddhybrid som motoralternativ till alla sju Volvomodeller. SUV, kombi eller sedan, alla finns med el/bensindrift där du kan göra stora delar av din dagliga körning bara på el

Nytt skattesystem

Bonus Malus

Den 1 juli 2018 infördes en ny fordonsskatt kallad Bonus Malus i Sverige. Bilar med låga koldioxidutsläpp gynnas och bilar med höga koldioxidutsläpp straffas. För nybilsköpare av Volvo Twin Engine-modeller handlar det om bonus på ca 20-25000kr , vilket ungefär motsvarar den tidigare supermiljöbilspremien och bilen är skattefri de första tre åren. Dessutom bidrar den låga bränsleförbrukningen till en låg drivmedelskostnad för dig som ägare. Bonus beräknas enligt: (60-gram CO2)x 833+10000.

Tjänstebil

Idealisk företagsbil

Volvo Twin Engine är på många sätt en perfekt företagsbil. Förutom att göra en verklig insats för miljön kan det vara ekonomiskt fördelaktigt. Anledningen är den nya fordonsskatten Bonus Malus, som gynnar bilar med låga koldioxidutsläpp. Dessutom får föraren av bilen ett kraftigt reducerat förmånsvärde.

Läs mer om företagstjänster

Funderar du på laddlösningar hemma eller vid din arbetsplats? Vattenfall har laddlösningar som passar dina behov. För mer information besök Vattenfalls hemsida eller kontakta Vattenfall direkt på 020-526200. Volvo Cars rekommenderar att du som kund gör en s.k. Health Check, som är en besiktning av hemmets elsystem. Denna skall utföras av en behörig elektriker. Tala med din lokala Volvohandlare och se om de kan hjälpa dig att komma i kontakt med en elinstallatör/behörig elektriker.

Läs mer om laddstationer
Så maxar du din laddhybrid

Hybridexperten Robert Lilja berättar hur du med några enkla knep får ut så mycket som möjligt av din Volvo laddhybrid.

NEW MOTION LADDBOX
DEN KOMPLETTA LADDBOXLÖSNINGEN

Laddboxpaketet innehåller en smart laddbox med effekt på 3,7-22 kW. 1-fas eller 3-fas. Standardinstallation ingår. Därtill får du 36 månaders support och abonnemang samt 3 års garanti.

Kontakta oss

Har du frågor om laddhybrider och drivmedel så hjäper vi dig gärna.

Anläggning
Begagnatansvarig Säljare
Stenungsund

Karl-Gustav Nilsson

Säljare
Lilla Edet

Christian Hurtig

Säljare
Lilla Edet

Peter Näsström

Försäljningschef
Lilla Edet

Karl-Magnus Olsson

Säljare
Lilla Edet

Alexander Mårtensson

Säljare
Stenungsund

Sebastian Magnusson

Säljare
Lilla Edet

Ingela Andersson

Säljare
Stenungsund

Daniel Olsson

Säljare
Stenungsund

Martin Holm