Vi stödjer
Kvinnojouren med en bil

Hos Stendahls Bil har vi alltid satt säkerhet och välbefinnande i förarsätet. Det är därför vi är stolta över att kunna berätta om vårt senaste initiativ för att stödja Kvinnojouren i STO området, en organisation som arbetar outtröttligt för att hjälpa utsatta kvinnor och barn i deras svåraste stunder.

Vi kom i kontakt med Kvinnojouren genom det fantastiska arbete som Glädjeresan bedriver. Glädjeresan är en organisation som vi har följt med stort intresse, och deras senaste insats var en auktion som samlade in hela 850 909 kronor för att stödja Kvinnojouren. Deras engagemang och vilja att göra skillnad är beundransvärt, och vi var glada över att kunna vara en del av deras insats.

Vår donation till Kvinnojouren är något som vi på Stendahls Bil är mycket stolta över. Vi och Ica Kvantum i Stenungsund har gått ihop och sponsrat dem med en bil, en anonym bil som är avsedd att hjälpa organisationen att bättre utföra sitt arbete och samtidigt se till att de som är engagerade i Kvinnojouren känner sig trygga. Denna bil är ett viktigt verktyg för att säkerställa att Kvinnojourens medlemmar kan utföra sitt arbete utan oro för sin egen säkerhet.

Att hjälpa Kvinnojouren är en del av vårt engagemang för samhället och för att göra världen till en tryggare plats för alla. Vi är övertygade om att varje insats, oavsett storlek, kan göra en skillnad, och vi är glada över att ha fått möjlighet att stödja en organisation som gör så mycket gott.

Vårt samarbete med Kvinnojouren började på insamlingsauktionen på Stenungsbaden, där vår VD, Åke Stendahl, var närvarande. Under auktionen hade han förmånen att sitta bredvid en av de engagerade medlemmarna i Kvinnojouren. Genom samtal med henne och genom att lyssna på de gripande berättelserna om deras arbete och de kvinnor och barn de stöder, väcktes en stark känsla av att vi på Stendahls Bil kunde göra ännu mer för att hjälpa. Då föddes idén om att tillsammans med Robert Larsson på Ica Kvantum gå ihop och ge Kvinnojouren möjligheten att använda en anonym bil i ett år.

Utöver bilen, har vi på Stendahls Bil även bidragit till auktionerna genom att erbjuda en ”bilspa weekend” och en Volvo Takbox. Dessa extra gåvor är en del av vårt åtagande att göra auktionerna ännu mer minnesvärda och framgångsrika. Vi hoppas att de som vinner dessa föremål kan njuta av dem och samtidigt känna stolthet över att de bidrar till att stödja Kvinnojourens viktiga arbete.

Vi vill tacka Robert Larsson och resten av gänget på Ica Kvantum för samarbetet och Glädjeresan för deras fantastiska arbete och för att de introducerade oss till Kvinnojouren. Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid, där kvinnor och barn som befinner sig i utsatta situationer kan hoppas på en ljusare morgondag.

Låt oss fortsätta att arbeta tillsammans för att göra världen till en mer empatisk och säker plats för alla.

Läs mer om Glädjeresan här.

Läs mer om Kvinnojouren här.

Bilderna kommer från reportaget i Nyheter STO läs hela här.