VÄLKOMMEN PÅ
FAMILJEFEST 2 September

Den 2 September klockan 10.00 till 15.00 är hela familjen välkommen till oss på Stendahls Bil och se alla nyheter från Renault och Dacia.

HINDERBANA OCH HOPPBORG

Kom och ha en riktigt rolig stund i våra två attraktioner.

För dom små har vi en klassisk hoppborg som kan trötta ut vilken liten galning som helst.

För dom större som söker lite mer adrenalin finns det en 30 meter lång hinderbana.

Något för alla smaker
Glass och fika

Vi bjuder alla barn på både glass och dricka medan de som känner sig vuxna får kaffe och bulle.

Upplev helt nya
Renault Austral

På plats finns helt nya Renault Austral som har väl avvägda proportioner, ett kaxigt framparti och en distinkt ljussignatur. De eleganta linjerna framhävs av ett blanksvart tak, medan kontrasterande sidoskyddselement förstärker den rejäla profilen.

En bil som måste upplevas!

PROVKÖR HELT NYA
Dacia Jogger Hybrid 140

Dacia Jogger Hybrid är det senaste tillskottet till Dacias linje av prisvärda och miljövänliga bilar. Designad med kunden i åtanke, kombinerar Jogger Hybrid praktikalitet, komfort och stil med en modern hybridmotor som ger en miljövänlig körupplevelse. En perfekt familjebil med upp till 7 säten.

PRESENTKORT
4000kr
KÖP EN LAGERBIL OCH FÅ
4000kr på ICA

när du köper en Dacia Lager bil på lördag den 2 september mellan 10.00 och 15.00 får du ett presentkort på Ica(värde 4000kr) Erbjudandet gäller endast lagerbilar från Dacia på Stendahls Bil i Lilla Edet och Stenungsund under öppettiden den 2 September 2023. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller ersättas med annan ersättning.

Tävla och Vinn
Fina priser

Var med och tävla om fina priser. Barn och vuxna får tävla i samma tävling men får ju givetvis olika vinster!

VINST I VUXENKATEGORIN - Bilrekond och bilweekend
Tar du hem denna vinsten kan du lämna in bilen hos oss så genom för vi en noggrann och professionell rekond av din befintliga bil. Under tiden får du chansen att provköra valfri bil från Renault och Dacia. Passa på att prova livet med en helt elektrisk Megane E-tech eller hur mycket enklare livet kan bli i en 7-sitsig Dacia Jogger.

VINST I BARNKATEGORIN - Storpack Kexchoklad eller Plopp
Tog ni inte hem stjärnvisten på chokladhjulet i sommar har ni nu en ny chans. I barnkategorin finns det två riktigt stora förpackningar med choklad som räcker till att dela med sig till både familj och kompisar.

ERBJUDANDE
Renault Lagerbil

Mellan 10.00 och 15.00 den 2:a september kommer vi ha en extra bonuspremie till dig som köper en av våra lagerbilar från Renault.

Med mera, med mera...

Vi kommer uppdatera mer om bilar, tävlingar och erbjudande kommande dagar men boka in den 2 September 10.00 till 15.00. Varmt välkomna!