Volvo
Uppkopplad bil
Volvo / Telenor
Erbjudande

Nu kan du beställa 5GB surf till din Volvo helt utan kostnad.
Med ett sim-kort i bilen kan du utnyttja alla appar och sköta kartuppdateringar med mera utan att belasta ditt vanliga mobilabonnemang.


Få tillgång till Telenors snabba nät och en ännu bättre upplevelse i din Volvo genom att klicka på knappen “BESTÄLL HÄR” här nedanför.

I startpaketet ingår 5 GB surfvolym som du kan använda i upp till 3 månader utan att det kostar dig något. Därefter kan du välja att köpa mer surf genom att ladda ditt kort. Erbjudandet har ingen bindningstid eller uppsägningstid, du väljer själv om du vill ladda ditt kort när surfvolymen är förbrukad.

Med detta SIM-kort från Telenor har du 5GB data gratis förladdat för att direkt kunna börja använda Volvos appar i din bil och även få en Wifi hotspot i bilen.
För att se hur mycket surf du har kvar och för att köpa mer data använder du appen Telenor Ladda. Sök på Telenor Ladda i App Store eller Google Play för att ladda hem den till din mobil. Du behöver SIM-kortets telefonnummer vid registreringen till appen, det hittar du i det blå kuvertet.
SIM-kortet kan ej användas utanför Sverige. Har du frågor angående ditt Pre-paid SIM-kort, ring Telenors Pre-paid support direkt på telefonnummer 020-222 221.
Vid frågor kring apparna i bilen eller Wifi hotspot – gå in på Volvo Cars supportsida www.support.volvocars.com/se eller kontakta oss.
Låt sedan kortet ligga i handskfacket så du lätt hittar det när du behöver informationen.

KÖP TILL MER SURF
49 KR FÖR 1 GB GILTIG 1 MÅN
99 KR FÖR 3 GB GILTIG 1 MÅN
199 KR FÖR 10 GB GILTIG 1 MÅN
299 KR FÖR 30 GB GILTIG 1 MÅN
499 KR FÖR 20 GB GILTIG 6 MÅN
999 KR FÖR 60 GB GILTIG 6 MÅN

TILLGÅNG TILL SMARTA TJÄNSTER
Uppkopplad bil

En uppkopplad bil ger dig tillgång till smarta funktioner och nyttiga tjänster. Det är nyckeln till mer tid.
Välkommen att koppla upp din bil mot Volvos tjänster.

Erbjudande
Volvo / Telenor

Här kan du beställa 5GB surf till din Volvo helt utan kostnad.
Med ett sim-kort i bilen kan du utnyttja alla appar och sköta kartuppdateringar med mera utan att belasta ditt vanliga mobilabonnemang.

Guide
Volvo cars Support

Hur gör man egentligen? Här hittar du information om hur du kopplar upp din bil när du fått ditt sim-kort.

Volvo uppdatering
Aktivering av datadelning

För att skydda din integritet, och i enlighet med kommande lagstiftning, uppdateras din bil med en ny sekretessinställning vid denna service. Detta betyder att du kan behöva återaktivera funktioner som delar data och information.


Många uppkopplade tjänster, funktioner och appar behöver tillgång till datadelning för att fungera.
I linje med EU:s nya regelverk för behandling av personuppgifter avaktiveras delning av data från din bil i och med uppdateringen av din bils mjukvara vid denna service. Detta är för att du ska ha möjlighet att själv välja om du vill aktivera funktioner som delar data.

• När du startar vissa funktioner, kan ett popupfönster visas där du erbjuds att acceptera eller avböja delning av data.

• Du kan också ställa in datadelning i centerdisplayens inställningsmeny:

– Tryck på Inställningar > System och sedan Integritet och datadelning.

– Bocka i rutan Datadelning om du vill aktivera datadelning. Du kan använda länken i skärmens nederkant för att ta del av Volvo Cars användarvillkor och policy för datadelning innan du gör ditt val.

– När datadelning är aktiverad går det att ändra inställningar för enskilda tjänster och appar i menyn.

• Datadelningsinställningarna är unika för varje förarprofil och behöver ställas in individuellt för respektive profil.

• Observera att tjänster och funktioner som Volvo On Call, RTTI (Real Time Traffic Information) och bilens uppkopplade appar i många fall inte kan användas om inte datadelning aktiverats.