Glädjande nyheter
Nu finns vi även här!

Den 1 juni 2022 tog vi på Stendahls Bil över Bilia Stenungsunds anläggning på Doterödsvägen 40 och hoppas att du som kund vill fortsätta komma hit även om det är ett nytt namn på dörren.

Stendahls Bil har funnits på Munkerödsvägen 3 i Stenungsund sedan 2008 och har fram tills nu delat marknadsområdet med Bilia Steungsund. Vi är väldigt glada att få möjligheten att själva få ansvara för Tjörn, Orust och Steunungsund och att vi nu får välkomna fler nya kunder till oss. Här hittar du fortfarande bilförsäljning, serviceverkstad, butik och en Tanka-station.

Serviceverkstad

I vår verkstad hittar du din Personliga Service Tekniker som tar hand om dig och din Volvo, Renault eller Dacia. Vi använder alltid originaldelar och har du ett serviceavtal så gäller det fortfarande här.

Läs mer

Bilförsäljning

Stendahls Bil är auktoriserade Volvo, Renault och Dacia återförsäljare. Vi har ständigt ett stort utbud av begagnade bilar på våra tre anläggningar i Stenungsund och Lilla Edet. Vi köper även in bilar från dig som privatperson och ger dig gärna en kostnadsfri värdering.

Läs mer

Butik

I vår butik hittar du som vanligt reservdelar, däck och tillbehör alla noggrant utvalsa för att passa din bil. Det vi inte har på lager har vi oftast hemma på en till två dagar.

Tanka

Vi tycker att det ska löna sig att tanka på vår Tanka. Därför får du alltid bonus och rabatt när du betalar med Volvo/Renault/CarPay-kortet eller appen CarPay, bonus du enkelt kan lösa in mot mer drivmedel. Teckna ett kort hos oss på StendahlsBil så får du dessutom ta del av lokala kampanjer och rabatter.

Läs mer

Vanliga frågor

– Ja båda anläggningar kommer finnas kvar med både bilförsäljning och serviceverkstad.

– Ja det stämmer, på servicesidan är det mesta sig likt sedan Bilia.

– Ja det kan du fortfarande använda ditt serviceavtal som du tecknade på Bilia Stenungsund hos oss.

– Självklart får du det. Det var en PST som gick i pension strax innan Stendahls Bil tog över men det finns ett par andra trevliga killar som du säkert känner igen.

– Ja det fungerar men för att kunna ta del av lokala kampanjer och rabatter får du teckna om ett nytt kort hos oss. Hör av dig så hjälper vi dig, det är enkelt gjort.

– Ja vi köpte även den av Bilia.

– För det första så vill vi inte att Volvo, Renault. och Daciaförare ska behöva vänta eller åka längre för att få något på sin bil åtgärdat och vi har varit trångbodda. Men framförallt så är personalen på Doterödsvägen väldigt duktiga på det dom gör.

Varmt välkommen att

Kontakta oss

Vi på Doterödsvägen 40 hjälper dig med det mesta som har med din bil att göra.

Avdelning
Bilvårdsspecialist
Stenungsund

Aleksandar Bobic

Personlig servicetekniker
Stenungsund

Dan Lindegren

Personlig Servicetekniker
Stenungsund

Daniel Tano

Bildelar
Stenungsund

Isac Crafoord

Personlig Servicetekniker
Stenungsund

Johan Lantz Sporre

Personlig Servicetekniker
Stenungsund

Kristoffer Gustavsson

Servicechef
Stenungsund

Peter Sinervo

Personlig Servicetekniker
Stenungsund

Peter Svensson