ERBJUDANDE
Hej Hogian!

Vi kan nu erbjuda förmånlig privatleasing på elbilar till dig som anställd på Hogia. Med detta erbjudande får du friheten att välja inom ett noga utvalt sortiment av bilmodeller och utrustningsnivåer som är snällt mot både plånbok och miljö.

Megane E-Tech 100% Electric - EQUILIBRE

Utrustad med bland annat:

  • 18" oston aluminiumfälgar   
  • Backkamera
  • Körläge ändras med rattväxlar
  • Smartphone-replikering

Nya Megane E-Tech 100% Electric är Renaults senaste tillskott i helelektriskt utförande. Det är en modern elbil som kommer med två olika batteristorlekar 40 respektive 60kWh och en räckvidd på upp till 47 mil per laddning. En bil som andas livfullhet och spontanitet.


Megane E-Tech Electric kommer finnas i vår bilhall för provkörning våren/sommaren 2022, men går att beställa redan nu!

NYA MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC – EQUILIBRE 40 KWH/130HK
Är du nyfiken hör av dig till Sebastian Magnusson för prisuppgifter.

Din kontaktperson

Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor på bilar, avtal eller något annat.

Avdelning
Säljare
Stenungsund

Sebastian Magnusson

*Erbjudandet gäller ett begränsat antal bilar och så långt lagret räcker med leverans innan 2023.

*De elektriska bilarna i erbjudandet är berättigade till 70.000kr i klimatbonus. Enligt gällande regler, och så länge den statliga subventionen finns tillgänglig, betalas klimatbonusen ut tidigast 6 månader efter det första köpet till bilens ägare. Vid privatleasing används klimatbonusen på 70.000kr som en första förhöjd hyra och tillfaller finansieringsgivaren. Vid utebliven klimatbonus eller ändrade regler förbehåller vi oss rätten att debitera kunden mellanskillnaden, alternativt fördelas mellanskillnaden ut på avtalet resterande betalningsperioder.