TILLBEHÖRSKAMPANJ
15 % PÅ ALLA TILLBEHÖR

Utforska vårt sortiment av tillbehör till din bil. Ge din bil en extra touch, oavsett om du planerar en sommarresa eller bara vill rusta upp din bil till nästa nivå.

Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör anpassade efter just din bil. Just nu erbjuder vi 15% på montering och originaltillbehör från Volvo, Renault och Dacia. Besök våra butiker och låt oss hjälpa dig att hitta rätt tillbehör till just din bil.


EXEMPEL PÅ VÅRT UTBUD
PACKA & LASTA
Vi har produkterna för att packa smartare. Våra takboxar ger extra bagageutrymme och med våra cykelhållare, lasthållare, takräcken och bagagerumsmattor blir äventyren smidigare.

SÄKHET & TRYGGHET
Låt alla färdas säkert i marknadens bästa bilbarnstolar, babyskydd och hundburar. Skulle det bli allt för mycket snö har vi snökedjor och mycket mer.

STYLING
Ge din bil lite extra karaktär med tex. stänkskydd, running boards och scuff plate.

KOMFORT
För att färdas mer bekvämt har vi allt från solskydd för de varma dagar till kupévärmare för de kalla.

PRESTANDA
Polestars ingenjörer har tagit ett helhetsgrepp för att ta körupplevelsen till en ny nivå. Inte mindre än fem nyckelfunktioner har optimerats för att erbjuda snabbare respons, bättre balans och mer intuitiv körning.

15% rabatt på Tillbehör
Betala med Carpay

Erbjudandet gäller när du betalar dina tillbehör med Carpay. Har du inte Carpay hjälper vi dig på plats eller så klickar du på länken nedan.

Tillbehör till
Volvo

Bilbarnstolar, sparksydd och hundburar är bara några av de tillbehör som gör resan säkrare och mer bekväm för hela familjen. Se hela Volvos utbud och vilka som passar just din bil på denna länken.

Tillbehör till
Renault

Renault erbjuder ett brett utbud av tillbehör till sina bilar. Via länken nedan kan ni ladda ner tillbehörsbroschyren för just din bil.

Tillbehör till
Dacia

Dacia har tillbehör för alla äventyr och vardagar. Via länken nedan kan ni ladda ner tillbehörsbroschyren för just din bil.

Erbjudandet gäller från 1/6 – 31/8-24 när du betalar med Carpay vid köp eller beställningar via våra fysiska butiker i Lilla Edet, Stenungsund och Älvängen.*Erbjudandet gäller montage och de tillbehör som vi har i lager eller kan beställa via våra generalagenter. Erbjudandet går ej att kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Gäller ej Twistboxes.