Vi gör dig redo för semestern.
Sommarveckor i verkstaden

Solen värmer, fåglarna kvittrar och vi svenskar längtar efter en tids inlåsning nu ut för att få uppleva sommaren igen. Vi förstår att många har haft viktigare saker att tänka på än sin bil, men saker som service och reparation kan man som bekant inte skjuta upp hur länge som helst…


För dig som kund kan det vara skönt att veta att vi tar Covid-19 på största allvar. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer, våra medarbetare stannar hemma om de är sjuka och naturligtvis håller vi hälsosam distans. Vi räknar med att du gör detsamma. Vi firar den varma perioden med fina erbjudanden för hela din bil. Särskilt fokus sätts naturligtvis på allt som hör säsongen till – bromsar, vindruta, AC med mera.

Sommarkontroll

I år blir bilen viktigare för oss svenskar än kanske någon sommar tidigare. De flesta av oss kommer att stanna i landet, och då är det naturligt att bilen blir det mest använda färdmedlet. Nu till den viktiga frågan – är du och din bil redo för sommaren? Passa på och få din bil kontrollerad så att du kan se fram emot en skön och problemfri bilsommar. Nu 99.- (Ord. Pris 300.-)

Renare AC = renare kupéluft

Se till att luften i bilen är lika fräsch som sommarluften utanför. Vi rekommenderar AC-rengöring en gång per år. Nu 399.-

Vårt bästa filter

Ett Allergenfilter kostar endast 170 kr mer än ett standardfilter. Till skillnad från ditt standardfilter har detta filter polyfenolbaserad beläggning som neutraliserar 92% av alla allergiframkallande partiklar. Pris för Allergenfilter inkl montering är 895 kr.

Laga din vindruta

Har du fått en liten skada på vindrutan? Visste du att kan laga den och bara betala 100.- i självrisk. Boka tid för reparation innan den växer och du behöver byta hela rutan.
Nivån på självrisken gäller dig som har Renault Försäkring.

Byta din vindruta

Om du fått en större skada på vindrutan måste du byta den omedelbart, innan något allvarligare händer. Det kostar bara 1600.- i självrisk och vid byte ingår nya torkarblad fram (värde 449 kr).
Nivån på självrisken gäller dig som har Renault Försäkring.

Torkarblad fram

Nya och rena torkarblad ger bättre sikt och sliter mindre på vindrutan.
Pris för montering tillkommer.

Service, reparationer och skador
Boka online
Vi hjälper dig
Kundsupport