VD:n har ordet

julhalsning_2

Jag har nu varit VD på Stendahls Bil i lite mer än 3 år. Vi har blivit bättre och bättre med tiden och är i dagsläget väldigt bra. Stendahls Bil har idag en fantastiskt bra personal som sätter kunden i absoluta centrum och som har en bra känsla för att skapa en bra kundrelation.

Detta får vi bevis för när kunderna svarar på våra generalagenters (Volvo och Renault) kundenkäter. Tack vare att våra kunder fyller i dessa enkäter så pass bra, enligt min mening, är vi bäst inom Volvo-och Renaulthandeln i hela Sverige. Det måste man väl kunna kalla ”rätt” bra utan att skryta för mycket?

Vi har också klarat av att sälja bilar bättre än våra mål. Vi har ökat försäljningen med 3% mot 2012, medan resten av bilhandeln har tappat mellan 5-10%.

Servicemarknaden som hade en trög start över hela landet hämtade upp sig efter sommaren. Sedan dess har vi haft fullt upp på våra verkstäder.

Under 2014 kommer vi också att påbörja bygget av en ny servicemarknadsanläggning tillsammans med Hardesjö Bil i Älvängen. Hardesjö Bil är en gammal anrik verkstad som startade 1953 av Sven Hardesjö, idag drivs företaget av Niclas Hardesjö.

Stendahls Bils framtid ser ljus ut och vi kommer att fortsätta jobba med ständig förbättring och alltid vara i topp när det gäller kundnöjdhet.

Till sist så vill jag tacka alla medarbetare och kunder för ett fantastiskt bra 2013. Låt oss tillsammans utveckla detta och bli ännu bättre år 2014!

Tack, och ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Kenny Hansson
VD Stendahls Bil

kenny