Glädjande Nyheter!
Stendahls Bil förvärvar Bilia Stenungsund.

Vi kan äntligen meddela att Stendahls Bil efter en tids förhandling förvärvar Bilia Stenungsund. Den 1 juni 2022 tar vi över anläggningen och hoppas att både personal och kunder ser detta som en positiv förändring.

”Det känns fantastiskt kul att vi får hälsa 10st nya kollegor som också brinner för att skapa nöjda kunder in i Stendahls-Bil familjen.” säger Tom Stendahl Vice VD.

Förvärvet innebär att Stendahls Bil kommer driva två anläggningar i Stenungsund, den befintliga på Munkerödsvägen 3 samt den nya på Doterödsvägen 40. Vi hoppas genom detta förvärv kunna erbjuda bättre service, tillgänglighet och möjligheter för både blivande och befintliga kunder.

”Stendahls Bil har i många år haft som ambition att själva få ansvara för detta marknadsområde och vi är enormt tacksamma att Volvo Cars Sverige och Renault Nordic gett oss detta förtroende.”
säger Åke Stendahl VD, Stendahls Bil

Den nya anläggningen består av bilförsäljning, serviceverkstad, butik och en Tanka-station på Doterödsvägen 40. Vi är väldigt glada att denna affär nu är i hamn och ser fram emot att skapa ännu fler nöjda kunder på Tjörn, Orust och i Stenungsund.