Låt oss presentera Nya Volvo modellår 2014

v17_modellår14

Slutförsäljning av modellår 2013 är i full gång. Vi har några stycken kvar till riktigt bra priser.

Men vill du vara först med det senaste, kan du redan nu komma in och köpa en Ny Volvo modellår 2014. Volvo modellår 2014 är unikt, det har aldrig hänt innan att Volvo har gjort facelift på så många modeller innan. Samtliga bilar förutom Nya Volvo V40 som kom förra året har fått ett nytt utseende samt nya unika tillbehör.

Volvo Business Edition*...Pris
V60 D3 (136 hk)298.000:-
V70 D3 (136 hk)323.000:-
XC60 D4 (163 hk)351.000:-

*Volvo Business Edition ingår Momentumpaketet och Teknikpaketet.

Se filmen eller läs mer om nyheterna om bl.a. aktiva helljus, Spotify i bilen eller dubbla integrerade slutrör hos modellår 2014:

Film>>

Sportstolar i läder

Ny design med mjukt sidostöd hela vägen från låren till axlarna. Vi tar hand om din komfort.

Ambient Light

På natten lyser innerbelysningen upp handtag och mugghållare med ett mjukt, vitt sken.

Dubbla integrerade slutrör

Sportigt designade och vibrationsfria är slutrören en passande länk till de tekniskt avancerade motorerna

Växlingspaddlar

Kör obesvärat genom att växla utan att ta händerna från ratten.

Corner Traction Control

Corner Traction Control minskar understyrningen och hjälper dig ta kurvorna på krokiga landsvägar. Corner Traction Control är en nyhet i Volvo S60 och V60 som använder torque vectoring för att ge smidigare kurvtagning. Tekniken är en förädling av antispinnsystemet DSTC. Vid kurvtagning bromsas bilens inre hjul så att mer kraft överförs till det yttre hjulet. Detta ger föraren en tajtare kurvtagning med minskad tendens till understyrning.

Aktiva Helljus

Aktivt helljus gör att du kan använda helljuset hela tiden utan att oroa dig för att blända mötande bilister Ytterligare ett säkerhetssystem som gör att du kan njuta av din körning ännu mer.

När en mötande bil närmar eller när den egna bilen hinner upp en annan bakifrån, hindrar systemet att den andra föraren bländas, genom att skärma av precis så mycket av ljusstrålen som behövs. Aktivt helljus använder kameran ovanpå backspegeln högst upp på vindrutan, den som annars används för att upptäcka hinder och starta automatisk inbromsning. Kameran avslöjar andra fordon i närheten som kan behöva skyddas mot bländning av föraren. Tekniken är så noggrann att den riktar in sig mot det valda objektet med en precision på en 1,5°.

Volvo Sensus Connected Touch

Med din nya Volvo kan du vara uppkopplad mot internet hela tiden. Din telefon eller en usb-dongel ansluter bilens informationssystem till internet och håller en rad applikationer uppdaterade. Här ryms bland annat en webbläsare, en smart navigering med Googles iGo som kan användas med både bild- och röstanvisningar, plus 3D-kartor som tydligare visar vart du är på väg och Volvos nya samarbete med Spotify. Vill du lyssna på din favoritbillåt? Säg bara låtens namn och några sekunder senare börjar Spotify spela den. Det går också att spegla din smartphone till bilens display och på sätt få tillgång till dina vanliga appar – förutsatt att Volvo godkänt dem för användning under körning.

Sensus Connected Touch är en tillvalsfunktion som monteras av återförsäljare. Det börjar säljas i maj 2013 och kan monteras i alla nya Volvobilar (V40, V40 Cross Country, S60, V60, XC60, V70, XC70 och S80) och kan eftermonteras i vissa begagnade bilar från årsmodell 2011.

Användare av Sensus Connected Touch har tillgång till:

• Fullständig webbläsarfunktion (ej tillgänglig under körning). Den öppna webbläsaren tillåter Java, HTML 5, animationer och rörliga bilder/filmer.
• Strömmande musik från internet via Spotify och Deezer.
• Internetradio (TuneIn och Live Radio) med tusentals kanaler från hela världen.
• Kartor och kartsökning on-line (Google),
• Inbyggd internetansluten 3D-navigering med trafikinformation online och varning för tillfälliga trafikfaror.
• Kostnadsfri parkeringstjänst och väderinformation.
• Ett antal inbyggda appar och webbappar. Displayen i förarens mobiltelefon kan ”speglas” på bilens pekskärm med appen Parrot Smart Link.
• Appstore för nya funktioner och uppdateringar.
• En Volvo-söktjänst som visar en lista över närliggande Volvo-verkstäder och som hjälper föraren att kontakta vald verkstad.
• Roadtrip är en annan fantastisk funktion, som läser upp Wikipedia-information om intressanta punkter längs vägen via ljudsystemet.