RENAULT ÅTERINFÖR SKROTNINGSPREMIE

Renault-Clio-555x416
Skrota bilen, ta med intyget till oss & erhåll 30.000:-* i rabatt på Clio,Megané & Scenic

Redan 2009 införde Renault en skrotningspremie som innebar att  företaget erbjöd en premie för en äldre, skrotad bil vid köp av en ny Renault. Resultatet har inneburit att över 2 000 gamla bilar skrotats till förmån för nya, säkrare och bränslesnålare Renaultbilar.

Renault erbjuder nu en skrotningspremie på 30 000:- för bilar som är 10 år eller äldre, mot uppvisande av ett skrotningsintyg från en auktoriserad skrotningsfirma vid köp av en  Clio, Mégane eller Scénic.

Renault satsar årligen 1 miljard kronor på att utveckla och förbättra säkerheten i sina bilmodeller och företaget har tolv stycken modeller med 5 stjärnor i EuroNCAP krocktester.

Företagets målsättning är också att vara pionjärer när det gäller hållbar mobilitet med sin elbilssatsning och att vara ledande i Europa med låga genomsnittliga CO2-utsläpp även med sina traditionella motorer. Som ett exempel har Renault nyligen lanserat marknadens första 7-sitsiga miljöbilsklassade familjebil, Grand Scénic 1.6 dCi Energy, som har en bränsleförbrukning på 4,4 liter/100 km och 115 g/km i CO2 utsläpp.

”Om Renault kan bidra till att gamla bilar försvinner från de svenska vägarna så innebär det stora fördelar för miljön och för trafiksäkerheten samtidigt som det ligger i linje med hur Renault vill uppfattas bland våra kunder – ett företag som har som målsättning att driva fordonsutvecklingen mot nollutsläpp och vara ledande i Europa med låga CO2 utsläpp.”, säger Philippe Jombart, VD för Renault Nordic AB.

*Gäller endast Clio, Megane & Scenic – ej registrerade bilar. Rabatten gäller endast om bilen som skrotas är 10 år eller äldre. Kan ej kombineras med andra rabatter eller kampanjer.

PS. Du som inte har någon bil att skrota men ändå vill byta till en Renault, erhåller fortfarande 20.000 i miljöbilsrabatt på utvalda bilar!