Provkör och vinn Nya Renault Clio!

clio_oppethelg

Helgen den 19-20 januari har vi premiär för nya Renault Clio. Bilen som har klassens bränslesnålaste motor – från 0,32 liter per mil –som alltid ingår 5 års nybilsgaranti och säkerhet i världsklass med 5 stjärnor i EURO-Ncap.

Ta chansen att vinna Nya Renault Clio.

Kommer du in den 19-20 januari och provkör en valfri Renault, så har du chansen att Vinna nya Renault Clio .

20% bokningsrabatt när du bokar service i helgen!

Kom in till oss i helgen och boka din nästa service så ger vi dig 20% i bokningsrabatt. Gäller nu i helgen när du bokar din nästa service i samband med provkörning av Nya Renault Clio.

Extraöppet! Lördag 10-15 och Söndag 11-15. Välkommen in!

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 19 januari och 20 januari 2013. För att kunna delta i tävlingen ska man ha provkört valfri Renault hos sin Renault återförsäljare under någon av dessa dagar.

Till vinnare utses den deltagare som har angett flest rätt svar och den bästa motiveringen enligt Juryn. Juryn består av representanter från Renault Nordic.

Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Renault Nordic och anställda hos återförsäljare för Renault, samt deras familjemedlemmar, kan inte delta i tävlingen.

Vinnaren publiceras på Renault.se under februari månad. Vinnaren kommer även att bli personligen kontaktad av sin återförsäljare i samband med vinst. Vinsten är Nya Clio Authentique (1.2 16v 75 hk, Röd ”Rouge Flamme” metalliclack) till ett totalt värde av ca 135.800 kr. Om vinnaren vill uppgradera till en högre utrustningsnivå finns det möjlighet att göra det. Mellanskillnaden betalas då av vinnaren.