Happy halloween
Vågar du skaffa en personlig registreringsskylt?

Om det är något som ger din bil den där lilla extra personliga prägeln så är det väl en egenkomponerad registreringsskylt. I Sverige godkänns lite mer än 4000 personliga registreringsskyltar per år och det blir fler för varje år. Allra vanligast är namn, smeknamn, yrkesroller och jobbtitlar.


Om skylten blir godkänd eller ej beror helt på om transportstyrelsen anser att den håller sig inom ramen för vad som är acceptabelt. Några ansökningar som fått avslag tidigare är KRÖKA, BYT FRU, DÖKÖTT osv. Vi på Stendahls Bil tog fram en lista på lediga skyltar som kanske kan inspirera dig som är intresserad. Varför inte hitta inspiration i årstiden, din favoritfilm eller den där filmkaraktären du älskar. Happy Halloween!
Halloween-registreringsskyltar
Registrerinsskylt-halloween
Halloween-registreringsskyltar-skräckfilm
hallowwen-registreringsskylt-skräckfilmer
Bu, Pumpa, Spöke, Mardröm och Midnatt är alla lediga registreringsskyltar med ett tydligt Hallowee-tema, vill man istället bli ihågkommen som en klassisk skräckfigur har man fortfarande möjligheten att skaffa Varulv, Häxan, Drakula eller Mumie som personlig registreringsskylt.
Tro det eller ej men några av de mest ikoniska namnen från skräckfilmsvärlden är fortfarande lediga. Välj mellan Chucky från Den onda dockan, Jason V från Fredagen den 13:de, Mike M från Halloween filmerna eller Lecter från När lammen tystnar. Såklart kan man ju inspireras av sin favorit skräckfilms titel också; Det, Get Out, Grudge och Shining är blandannat lediga. 

transportstyrelsen.se/personligskylt hittar du mer information och möjligheten att ansöka. Låt kreativiteten flöda!