Nya Volvo S60

nya_s602

Här kommer de första officiella bilderna på helt nya Volvo S60 – sportigare och mer dynamisk än någon tidigare modell från Volvo.

”Helt nya Volvo S60 lämnar ingen oberörd. Den ser ut och har köregenskaper som ingen Volvo tidigare. Tack vare den nya tekniken i S60 blir du säkrare och tryggare bakom ratten”, säger Stephen Odell, VD och CEO för Volvo Personvagnar.

Volvo S60 kan utrustas med Pedestrian Detection – ett revolutionerande säkerhetssystem som upptäcker fotgängare framför bilen och som bromsar automatiskt om föraren inte reagerar i tid.

Helt nya Volvo S60 visas upp för allmänheten för första gången vid bilmässan i Genève i början av mars nästa år. Tillverkningen av denna sportiga sedanmodell inleds i början av sommaren 2010 vid Volvo Personvagnars fabrik i Gent i Belgien.

nya_s60front

”Kunderna i det här segmentet vill ha en bil som är attraktiv, med sportig design och dynamiska köregenskaper. S60 har allt detta. Vi är övertygade om att detta kommer att bli ett av de starkaste alternativen på marknaden”, säger Stephen Odell.