Nu står den i vår bilhall i Lilla Edet, Nya Renault Megane R.S!

renault-megane-rs-4
Megane R.S. En riktigt rolig bil med 250 hk och 340 Nm samt en riktigt grym väghållning. Läs gärna Automotorsports artikel. Nya Megane R.S. ser ut som Nya Mégane Coupe men har en ännu sportigare utstrålning och erbjuder ett flertal högteknologiska standardutrustningar samt tillval. Utförandet på vår demobil är samma som på bilden ovan. Kika gärna förbi och titta på vår demobil!

RSDM.JPGRenault Sport Dynamic Management
Ett verktyg för föraren att i olika situationer bestämma nivån på de elektroniska hjälpsystemens körpåverkan: • ”On” är grundinställningen där alla säkerhetssystem är aktiverade. • ”Sport” ger mindre ESP-inverkan och slår till i ett senare läge än normalt. Gaspedalen är inställd för snabbare motorrespons på gaspådrag. • ”Off”-läget är avsett för körning på bana. Hjälpsystemen är helt urkopplade och motorn svarar omedelbart på gaspådrag. Denna utrustning är standard.


00009734

F1-gener
Den främre stötfångaren har ett brett luftintag och en F1-inspirerad frontspoiler. Denna utrustning är standard

RSdesign.JPG

R.S. Design-paket
Med sin gula färg ”Sport Yellow” framhävs sportigheten ytterligare. R.S. Design-paketet har gula inslag i säkerhetsbälten, klädsel i två toner, dekorsömmar i dörrpanelerna och på växelspaksknoppen. Denna utrustning är tillval.

Seats.JPGFramstolar
Framstolarna i Nya Megane R.S. har förstärkt sidostöd i sittdyna, rygg och förarstolen har stora justeringsmöjligheter: 240 mm i längdled, 70 mm i höjdled samt reglerbart svankstöd. Recaro-stolar finns som tillval i textil eller läder.

Back1Aerodynamik
Det mittplacerade avgasröret, diffusern och takspoilern ger förutom bra aerodynamiska egenskaper också en sportig look. Denna utrustning är standard.