Kenny tackar för ett fantastiskt 2015

raketer

Tack alla kunder, leverantörer och medarbetare för ett fantastiskt jubileumsår, för som ni vet så fyllde ju Stendahls Bil 60 år.

Så det passar ju perfekt att vi har växt under året som aldrig förr, vi har gått från 52 anställda till 66 anställda, en ökning på 27%. Bilförsäljningen har varit magiskt bra och vi kommer upp till otroliga 1700 sålda bilar och en servicemarknad som går från klarhet till klarhet, en marknadsföringsavdelning som har haft fullt upp och tagit fram nya aktiviteter/event hela året.

Allt detta har vi gjort samtidigt som vi har växt och utvecklat företaget i form av att vi har flyttat in och driver verkstad i Älvängen (Hardesjös gamla lokaler ),vi har byggt en ny plåt och lackverkstad i Lilla Edet och vi håller på att bygga en ny verkstad i den nyförvärvade fastigheten i Stenungsund (klar Q1-16). Så vi har inte legat på latsidan direkt, det har varit i hektiskt år och man kan lugnt säga att vi har haft fullt upp.

Det som gör mig salig av lycka är att i allt detta så har vi lyckats att hålla vår tätposition med Sveriges nöjdaste kunder både på Volvo och Renault. Så tack till alla våra kunder som svarar så positivt om oss i alla kundenkäter och tack alla medarbetare för att ni år efter år gör det möjligt. Jag är stolt och glad för att jag får vara VD i sådant underbart företag med så bra medarbetare och kunder. Så nu kör vi på och fortsätter att utveckla Stendahls Bil under 2016.

Tack för 2015!

God Jul och Gott Nytt År,

Kenny Hansson
VD Stendahls Bil

kenny