Kenny tackar för ett fantastiskt 2014

julgran

Ja, tiden går fort och år 2014 lider mot sitt slut. Tyvärr är det många ”röda dagar”, alltså mycket ledighet. (En arbetsgivares mardröm, mindre intäkt). Skämt åsido så tycker jag att alla har gjort sig förtjänta av ledigheten efter ett väldigt bra år för Stendahls Bil. Vi har sålt ungefär 200 bilar mer än förra året och ökat effektiviteten på servicemarknaden, så alla har gjort ett strålande jobb.

Vi håller fortfarande kvar positionen gällande kundnöjdhet, både på Volvo och Renault. Denna placering har vi haft i ca fyra år nu. Tack till alla medarbetare och tack till alla kunder som svarar så positivt om oss.

Med detta vill jag säga att från att ha varit jättebra så tycker jag nu att Stendahls Bil har höjt sig ytterligare nivåer. Det blir svårt att hitta ett tillräckligt starkt ord. Jag tycker att Stendahls Bil har kommit upp till en ”mega-bra” nivå. Jag hoppas att alla känner samma stolthet som jag gör för Stendahls Bil.

Men, det är ändå inte sagt att vi skall lägga oss ner och njuta. Nä, nä! inte Stendahls Bil. Vi jobbar hela tiden för att utveckla verksamheten till att bli ännu bättre och hålla en ständig förbättring, så att kunderna i alla lägen vill välja Stendahls Bil.

Under 2015 kommer vi också att växa då vi kommer att få en ny servicemarknads-anläggning i Älvängen som kommer vara klar hösten 2015. Vi kommer expandera i Stenungsund då vi har köpt byggnaden intill. I Lilla Edet kommer vi att flytta skadeverkstaden till ”gamla bilhallen” och ta över lacken i egen regi.

Sedan får vi inte glömma att Stendahls Bil fyller 60 år i december 2015. Så man kan väl säga,
utan att överdriva att vi har ett mycket roligt år framför oss.

Så återigen tack till alla medarbetare och kunder för 2014

God Jul och Gott Nytt År

Kenny Hansson
VD Stendahls Bil

kenny