Högtryck – The Renault Way

v21_renault_way
Heta sommarpriser + upp till 8 000 kr på Renaultkortet + 3 års fri service
(kundvärde: CAPTUR + 22 000 kr; MEGANE ST + 26 000 kr; CLIO + 22 000 kr)

Med vårt förmånliga sommarerbjudande kan du möta våren och sommaren i en ny Renault, där såväl tre års fri service som fem års garanti gör bilköpet extra tryggt. Dessutom får du upp till 8000 kr på Renaultkortet att förgylla tillvaron med. Kort sagt: vi har tänkt lite längre, så att du kan njuta mer av stunden.

renault-captur-image-02

Renault CAPTUR
Just nu från 143 900 kr!

Upptäck världen!

Med en CAPTUR är det svårt att sitta stilla. Hela bilen lockar till äventyr – oavsett var du hittar det! Här får du attityd, funktion och körglädje i ett kompakt och smart paket. CAPTUR är en crossover med ett ben i varje värld.

Storstadsliv. Äventyrslust. – I Renault CAPTUR har du närmare till allt!

megane-kickstart-kampanjer

Renault MEGANE Sport Tourer
Just nu från 159 900 kr!

En design som visar vägen framåt. Ett tydligt ställningstagande: en kaxig logotyp, uppseendeväckande former och LED-varselljus som syns. De kromade detaljerna är pricken över i. Mégane är mogen och elegant. På en gång föregångare, innovatör, inspiratör och livsnjutare. Allt för att du och dina passagerare ska kunna njuta av färden

renault-clio-gallery-media-001

Renault CLIO
Just nu från 118 900 kr!

Körglädje och bränsleekonomi

Renault Clio har utvecklats för din njutning. De innovativa motorerna och det dynamiska och effektiva chassit gör Renault CLIO livlig, alert, exakt och bekväm att köra. I och med det stora utbudet av motortyper hittar du garanterat vad du söker, samtidigt som du får kontroll över bränsleförbrukningen och CO2-utsläpp. Besök en av våra återförsäljare för att bekanta dig lite närmare med de olika Clio-varianterna som finns.