Kommer snart
Helt nya CAPTUR E-TECH laddhybrid
Kommer snart
Helt nya CAPTUR E-TECH laddhybrid

Elektrisk körning, när du vill! Lansering i mitten av 2020.


E-TECH är den senaste hybridlösningen som hämtats från Renaults expertis inom elektriska drivlinor och Formel 1. Den erbjuds på våra ikoniska nya CAPTUR-, CLIO- och MEGANE-modeller, som är tillgängliga för alla. E-TECH-tekniken ger en körupplevelse som är något helt nytt!

E-TECH: Hybrid för alla!

Oöverträffad körglädje

Elbilens responsivitet i en hybrid? Det är vad din helt nya CAPTUR E-TECH laddhybrid garanterar dig. Din bil startar lika tyst och accelererar lika snabbt som en elbil, och ger dig maximal komfort.

Anpassad för allt i livet!

Med nya CAPTUR E-TECH laddybrid kör du upp till 65 km* på el – perfekt för stadskörning och de kortare resorna till och från jobbet. Och tack vare den dubbla drivlinan är de längre resorna inga problem. En lösning som ger energi till alla dina resor!
*Gäller enligt WLTP (Worldwide Harmonized Ligh vehicles Test Procedure) körcykeln (blandad körning).

All expertis inom elbilsteknik

Du kör utan oro tack vare att Renault Z.E. har över 10 års expertis av elbilar. Njut av ren rörlighet och förbättrad bränsleförbrukning, med en innovativ växellåda och energiåtervinningsteknologi som är inspirerad av Formel 1!

Nya Captur E-TECH har ett batteri på 9,8 kWh (400V) som gör det möjligt att köra upp till 65 km på 100% el. Tack vare sin unika batterikapacitet, sin förmåga att kontinuerligt regenerera energi och de två elmotorerna startar bilen automatisk på el och reducerar energianvändningen. Bensinmotorn är en 1,6 liters motor på 160 hk som är kopplad till en växellåda utan koppling (teknik tagen från Renault F1 Team). Vid blandad körning uppskattas förbrukningen till 1,5 l/100 km med CO2-utsläpp/km på 34 gram. (NEDC BT siffror)

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Avdelning
Säljare
Lilla Edet

Christoffer Engelbrektsson

Säljare
Stenungsund - Doteröd

William Molina

Begagnatansvarig Säljare
Stenungsund

Karl-Gustav Nilsson

Säljare
Lilla Edet

Christian Hurtig

Säljare
Stenungsund

Peter Näsström

Försäljningschef
Lilla Edet - Stenungsund

Karl-Magnus Olsson

Säljare
Lilla Edet

Alexander Tagge

Säljare
Stenungsund

Sebastian Magnusson

Säljare
Lilla Edet

Ingela Andersson

Säljare
Stenungsund

Daniel Olsson

Säljare
Stenungsund

Martin Holm