Renault
Dealer of the year 2018

Stendahls Bil årets Renaultåterförsäljare 2018.
Den 10 april fick Åke Stendahl, VD på Stendahls Bil ta emot priset för Årets Renaultåterförsäljare i Sverige. Priset delades ut i Paris av Olivier Murguet Executive Vice President, Sales & Regions på Groupe Renault.


Åke och Tom Stendahl var i Paris tillsammans med kollegor från hela världen. Mer än 2500 återförsäljare från 35 länder har utvärderats i tävlingen Dealer of the Year 2018. Av dessa var 90st återförsäljare inbjudna för att motta pris som bevis på att Renault uppmärksammat deras fina resultat.

”Det var en fantastisk upplevelse att få ta emot priset på självaste Stade de France och stå på prispallen som en av de bästa i världen. Det är en ära att få representera alla mina medarbetare och deras fantastiska arbete under året. För mig är priset ett bevis på hur hårt vi arbetat under en lång tid och ett erkännande från Renault att vårt ständiga fokus på kundnöjdhet lönar sig.
– Åke Stendahl

Motiveringen för utmärkelsen lyder:
”Årets återförsäljare 2018 är en självklar vinnare i många bemärkelser. Man har inte bara överpresterat med råge inom alla affärsområden. Man har även gjort det med rekordhög kundnöjdhet, ett enormt engagemang, kreativ marknadsföring och med ett varmt hjärta”.

Vinsten tillkännagavs på Renault Sveriges årskonferens tidigare i år där Stendahls bil dessutom tog hem priset för Sveriges bästa transportbils återförsäljare.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare som alla bidragit till denna utmärkelse, ett stort tack till våra kunder för förtroendet och ett stort tack till våra vänner på Renault som hjälpt oss till denna vinst.